Mobil kazánházak 150 kW-tól 950 kW-ig

Készenléti mobil kazánházaink a legújabb irányzatokkal összhangban készülnek és a legkorszerűbb fűtési technikával rendelkeznek. Ennek köszönhetően gazdaságos, csendes és hatékony üzemeltetést garantálnak. Annak érdekében, hogy vészhelyzetben is biztosítani tudjuk a hőellátás lehető leggyorsabb helyreállításához kapcsolódó összes intézkedést, berendezéseinket folyamatos ellenőrzésnek és rendszeres karbantartásnak vetjük alá.

Klasszikusaink. A 40 - 2 500 kW közötti teljesítményű mobil kazánházak a legkülönbözőbb használati célokra alkalmasak. Ezek közé sorolható például a kazán rekonstrukciója közbeni ideiglenes fűtés, a fűtési rendszer meghibásodása esetén szükséges vészfűtés, beton-, vakolat- és festékszárítás az épületeken, különböző anyagok és nyersanyagok hőkezelése, vagy például a biogáz üzemek erjesztőjének fűtése. A mobil kazánházakkal történő fűtés esetén egyúttal meleg víz és meleg levegő is előállítható.

A korszerű fűtési technológiákkal felszerelt berendezéseink a legkorszerűbb megoldásokat képviselik. Ennek köszönhetően tiszta, csendes és hatékony üzemeltetést garantálnak.

Bérbeadás mellett a felsorolt berendezések és tartozékok megvásárlására is van lehetőség.

Mondja el, mire van szüksége, mi pedig elkészítjük az igényeinek megfelelő ajánlatot - Elérhetőség