Konténeres kazánházak 2500 kW-ig

A 2 500 kW-ig terjedő teljesítményű konténeres kazánházak robusztus szerkezetüknek köszönhetően nagy teljesítményű igényekhez és hosszú távú bérlésre is alkalmasak. Az 5, 10 és 20 lábas konténerekbe telepített kazánházak számtalan lehetőséget kínálnak. Fűtés és meleg víz előállítására, ideiglenes és állandó felhasználásra is alkalmasak. Tartós használat esetén cégünk biztosítja a konténeres kazánház üzemeltetését beleértve a fűtőanyag-ellátást is. 

Ha a meglévő kazánház balesetveszélyes állapotban van, nagyobb javítást igényel, vagy egyszerűen csak elavult, és Önnek nem áll rendelkezésre elegendő anyagi fedezet annak cseréjére vagy nagyjavításra, a hosszú távú bérlés ideális megoldást jelenthet. Lényegtelen, hogy szilárd tüzelésű, vagy gázkazánról van-e szó.

A berendezést a szükséges javításokra szánt beruházási költségekből és a korszerű technológiával rendelkező kazánház üzemeltetéséből eredő megtakarításból „finanszírozza”. Az egyeztetett bérleti időszak leteltét követően a kazánház az Ön tulajdonába kerül.

A konténeres kazánházak robusztus szerkezetüknek köszönhetően nagy teljesítményű kialakítást tesznek lehetővé: 265 kW-tól akár 2 500 kW-ig. 5, 10 vagy 20 lábas konténerekbe kerülnek beszerelésre. Az alvázas mobil kazánházakhoz hasonlóan a konténeres kazánházak is a hagyományos kazánházak teljes körű technológiájával vannak felszerelve, beleértve a kéményt is. A könnyű fűtőolajjal (KFO) üzemeltetett kazánházak, a telepített teljesítménytől függően, beépített KFO-tartállyal rendelkeznek. A tartály külön modulként is szállítható. Ha Ön PB gáz tüzelésű ellátás mellett dönt, a gáztartály szállítását is biztosítjuk.

Konkrét ajánlatot az Ön által megadott paraméterek és igények alapján készítünk. A konzultáció és az ajánlat elkészítése az Ön döntésének elősegítését szolgálják, ezért díjmentesek és nem kötelezik Önt semmire.

Bérbeadás mellett a felsorolt berendezések és tartozékok megvásárlására is van lehetőség.

Mondja el, mire van szüksége, mi pedig elkészítjük az igényeinek megfelelő Elérhetőség