Kompakt fűtőegységek 100 kW-ig

A 100 kW-ig terjedő teljesítményű kompakt fűtőegységek rendkívül rugalmas segítőtársak a szűk területeken. A kompakt kialakításnak köszönhetően a szállító cég közvetlenül a telepítés igényelt helyszínére szállítja ki. 

Kompaktní topné jednotky

Kompakt fűtőegységek:


Hotbox 50 kW


 

Közvetlen és közvetett fűtésű berendezések – a fűtés és/vagy meleg víz előállítás (HMV) leggyorsabb biztosítására. Akár 24 órán belül!

Hiányzik az építkezésen a meleg víz, esetleg szeretné, ha a beton vagy a vakolat gyorsabban száradna? Nem működik a fűtés? Közeledik a fűtési rendszer rendszeres felülvizsgálatának és kikapcsolásának időpontja? Rövid távú, vagy szezonális fűtésre és vízmelegítésre van szüksége, esetleg különböző helyekre kell továbbítania a hőt? Fogadást, rendezvényt vagy fellépést tervez a szabad ég alatt, vagy olyan csarnokban, amelyben nincs energiaellátás?

A közvetlen vagy közvetett fűtésű fűtőegységek és vízmelegítők könnyen hordozhatók, kis méretűek és tömegűek. Szükség esetén 24 órán belüli kiszállítást és üzembe helyezést is vállalunk. Energiaforrásként KFO-t vagy PB gázt javaslunk. Ha Ön a PB gáz mellett dönt, azt gázpalackokban szállítjuk ki. Nagyobb fogyasztás esetén PB tartály telepítését is biztosítjuk.

Bérbeadás mellett a felsorolt berendezések és tartozékok megvásárlására is van lehetőség.

Mondja el, mire van szüksége, mi pedig elkészítjük az igényeinek megfelelő ajánlatot Elérhetőség